ΣΥ.Μ.Π.ΑΝ part 5 chapter 1

24 07 2009

. Σαν υπογραφή είχε το άλφα των αναρχικών.
Το φυλλάδιο πέρασε στην διπλανή δυάδα, ο Μαξ το βούτηξε από τον Τζον με ένα βλέμμα ανυπομονησίας, με το που πήρε το φυλλάδιο στα χέρια του έκανε ένα βλέμμα αποστροφής και το έδωσε στον Ρομπερτ, ο Τζον υποψιάστηκε τον λόγο που αντέδρασε έτσι ο Μαξ ήταν φανατικός υποστηρικτής της ομοσπονδίας και επίσης στις λίγες πορείες που που έκαναν οι αναρχικοί, σχεδόν μια κάθε χρόνο, το μαγαζί του πάτερα του συνήθως βρισκόταν στο επίκεντρο των συγκρούσεων διαδηλωτών και αστυνομίας με αποτέλεσμα το μαγαζί με ρούχα του πατέρα του Μαξ συχνά να καταλήγει με σπασμένη βιτρίνα και μερικές φόρες ,ακόμα χειρότερα, λεηλατημένο.
Ο Ρομπερτ διάβαζε προσέχτηκα το περιεχόμενο του φυλλαδίου. Οταν τελείωσε την ανάγνωση με μια απότομη κίνηση το μετέτρεψε σε μία άμορφη χαρτίνη μάζα.
-Λέτε όντως να είναι τόσοι πολλοί οι νεκροί? Ρώτησε με εμφανή λύπη ο Ρομπέρτ.
-ηλιθιότητες. Απάντησε κοφτά ο Μαξ. Η Ομοσπονδία θα το είχε ανακοινώσει αν όντως γινόταν κάτι τέτοιο.
-Μαξ μην είσαι τόσο απόλυτος, είπε μέσα απο τα δόντια του ο Τζον, διάβασα στον ελεύθερο κόσμο οτι η συμπαντική συμμαχία κάνει αντεπίθεση και μας έχει τσακίσει σε αρκετά ηλιακά συστήματα.
-Είσαι σοβαρός? Είπε οργισμένα ο Μαξ. Διαβάζεις την σελίδα αυτών των προδοτών, αύτων των άχρηστων που καταταγήκανε και το μόνο που κάνουνε είναι να εναντιώνονται στην ομοσπονδία αντί να προσπαθήσουνε να στείλουνε στο διάολο Κανά εξωγήινο.
Το κλίμα στην παρέα άρχισε να δυναμιτίζετε, ώσπου η φωνή του Πιτ λειτούργησε κατασταλτικά.
-Μήπως πρέπει να καταταγούμε? Είπε διστακτικά. Η παρέα έμεινε αποσβολωμένη κοιτώντας τον.
-Είσαι σοβαρός Πιτ?είπε ο Ρομπερτ κοιτώντας τον με αμφιβολία.
-Ναι. απάντησε ξέρα ο Πιτ.
-Πιτ ξέρεις στον πόλεμο σκοτώνονται άνθρωποι. Είπε με παιχνιδιάρικο βλέμμα ο Μαξ.
-αλλά θα έχουμε μια ευκαιρία να στείλουμε στον διάολο Κανά εξωγήινο όπως λες και εσύ. Είπε αργά και καθαρά ο Πιτ.
-Τζον! Σειρά σου. Είπε παραδομένος ο Μαξ. Κοιτώντας με οίκτο τον φίλο του.
-Πιτ, Αναφώνησε ο Τζον, σε ένα πόλεμο πρέπει ή να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς , πιστεύεις οτι μπορείς να αντέξεις κάποιο απο τα δυο ή και τα δύο?
-Δεν με νοιάζει, και ούτε φοβάμαι αλλά έχω βαρεθεί πλέον, από μικρός θυμάμαι δυο ρεύματα, τους υπέρμαχους του πόλεμου και τους ενάντιους. Όμως κανείς απο τους δύο δεν μου έδωσε κάποια σαφή απάντηση.
-Ποίες ήταν οι ερωτήσεις? Ρώτησε ο Ρομπερτ με βλέμμα γεμάτο ενδιαφέρων.

kalanapathon
next 8/8/09


Ενέργειες

Information

2 Σχόλια

7 08 2009
Maria

ti egine? teleiose h istoria? kairo exei na vgei allo!

8 08 2009
yoursstories

pisteuw simera na kataferw na anevasw akoma ena kommati,apla eimai sto treximo auton ton kairo. Kai diapragmateuomai mipws kataferw kai anevasw orismena apospasmata apo ena vivlio pou stis arxes tou 2010 tha kanei ena tourne apo tis ekdotikes.
Pantws eyxaristw gia to endiaferwn.

Σχολιάστε